PIZZERIA UNDERGROUND PIEKARY ŚLąSKIE

Ostatniaopinia


4 gwiazdek z 90 opinii

Wszystkie opinie pochodzą od klientów Pyszne.pl, którzy zamówili z Pizzeria Underground Piekary Śląskie. Chcesz wiedzieć więcej? Dowiedz się więcej

9 paź 2022 o 16:40 Polecam, najlepszy wybor w okolicy !
10 lip 2022 o 20:53 Pizza całkiem okej, dostawa ekspresowa
24 sty 2022 o 16:25 Co do pizzy raczej nie ma się do czego przyczepić, smak warty ceny jednak kierowca nie potrafił dojechać na adres dzwonił kilkukrotnie i jedzenie było zimne.
13 lis 2021 o 17:21 Pysznie jak zwykle
20 paź 2021 o 12:03 Jeśli ktoś myśli, że jest to zwykła, komercyjna pizza i chce narzekać, że ciasto jest źle wypieczone to nie jadł prawdziwej, włoskiej pizzy. Składniki jak i samo ciasto prawdziwie włoskie dla tego typu pizzy. Nie wiem czy jadłem lepsze w okolicy.
24 wrz 2021 o 18:31 Nie chciałam się sugerować negatywnymi opiniami, bo to różnie bywa. Teraz mogę stwierdzić, że jest to najgorsza pizza jaką jadłam. Bardzo cienkie ciasto, wręcz o grubości kartki papieru. Pizza się rozpadała. Długi czas oczekiwania.
22 wrz 2021 o 20:05 Wow, zamówiłem 4 sery i jakąś drugą, 30 zł pizza, nie duża i najebał ktoś na te 4 sery twaróg, cała pizza słona i niejadlna xDDD ja czaję że twaróg to też ser ale litości kurwa
19 wrz 2021 o 22:31 Zimne i niedobre.
16 wrz 2021 o 19:16 Pyszna pizza i bardzo szybka dostawa. Na pewno będziemy wracać :)
28 sie 2021 o 19:27 Pyszna pizza . Szybka dostawa . Tak trzymać .
15 sie 2021 o 9:08 Pizza dobra, zimna troche już .... Ale Pani ktora przywiozla nadrobiła wszystkim